Aan de slag

Meg Fleming & Jarvis

ISBN: 9789047711889 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 9,95

Voor alle bouwers, klussers en aanpakkers in de dop

Pak je helm,
laarzen aan.
Lunch in de tas
en klaar! We gaan!


Als een regelrechte Bob de Bouwer gaat de blauwe hond in Aan de slag aan de slag. Kunnen we het maken? Nou en of!


Met graafmachine, hamer, zaag en alles wat een bouwplaats zo aantrekkelijk maakt, bouwt de blauwe hond, geholpen door zijn vogeltje, een prachtig huis.


.

Aan de slag

Lemniscaat voor beginners

Over de auteur

Meg Fleming is schrijfster en zanglerares. Als ze verhalen schrijft en bedenkt, ligt haar liefde voor ritme, rijm en lyriek daar altijd aan ten grondslag. Ze woont met haar man en drie kinderen vlak bij San Francisco.

Over de illustrator

Jarvis ontwierp platenhoezen, beschilderde kastelen, was de jongen die de cijfertjes van de bingo afriep en werkte als animatieregisseur voordat hij zich stortte op het maken van prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen eerder onder meer Sardes-Leespluimwinnaar Tropische Jopie, Wat ging ik ook alweer doen? en Marcs grote gevaarlijke tanden. ontwierp platenhoezen, beschilderde kastelen, was de jongen die de cijfertjes van de bingo afriep en werkte als animatieregisseur voordat hij zich stortte op het maken van prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen eerder onder meer Sardes-Leespluimwinnaar Tropische Jopie, Wat ging ik ook alweer doen? en Marcs grote gevaarlijke tanden.