Alles is kunst

Susie Brooks

ISBN: 9789047711032 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 19,95


Maak kunst met de grootste kunstenaars

Kunst moet je niet alleen kijken, kunst moet je vooral ook doen!


Dit geweldige boek, dat in geen kinderkamer of knutselkast mag ontbreken, doet beide. Eerst leer je iets over een kunstenaar, een van zijn kunstwerken en de stijl die hij heeft gebruikt en vervolgens ga je zelf aan de slag. Maak dieren als Degas, Warhol of Matisse; mensen als Da Vinci, Picasso of Seurat; landschappen of stadsaanzichten als Van Gogh, Hokusai of Magritte; of vertel verhalen in je werk zoals Hopper, Velázquez of Jan Steen.


Achtenveertig kunstwerken van grote meesters vormen de inspiratie voor minstens zoveel kunstwerken van jou. Want alles is kunst als het met hart en ziel gemaakt is.


Susie Brooks weet te schrijven en te laten zien, zodat je handen gaan jeuken en je direct ook zelf aan de slag wilt gaan. Niet voor niets won de serie – die in dit boek is gebundeld – al talloze prijzen in Engeland en de Verenigde Staten!

Alles is kunst

Lemniscaat uit de kunst

Over de auteur

Susie Brooks is kinderboekenschrijfster en -redacteur. Ze schrijft over uiteenlopende onderwerpen, van dinosaurussen tot aardrijkskunde, en ze speelt ook nog voor kunstenaar – zo geeft ze workshops aan scholen en schildert ze kinderportretten. In haar vrije tijd laat ze graag honden van anderen uit en reist ze rond. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand eerder Kunst knutselen en Selfie.