De Gruffalo

Julia Donaldson & Axel Scheffler

ISBN: 9789047710837 | Uitvoering: Kartonboek | Prijs: € 10,95
Vertaler(s): L.M. Niskos

Extra mooie kartonuitvoering waar zelfs monsters hun tanden in kunnen zetten

De Gruffalo is populairder dan ooit. Geen kind in Nederland groeit op zonder het goedaardige monster met de paarse stekels, gifgroene wrat en zijn tong zwart als drop te ontmoeten.


Hoog tijd dus voor een extra mooie kartonuitvoering van De Gruffalo en Het kind van de Gruffalo.


U kent ongetwijfeld al de luxe kartonuitvoering van Raad eens hoeveel ik van je hou die de winkel uitvliegt en nog beter verkoopt dan de reguliere editie. We verwachten dat hetzelfde met deze geweldige kartonboeken zal gebeuren. Zelfs monsters kunnen hier hun tanden in zetten! 


Een aanwinst voor iedere peuterkamer, peuterschool, wachtkamer, consultatiebureau en natuurlijk uw winkel.

De Gruffalo

Gruffalo

Over de auteur

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.

Over de illustrator

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen.


Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.

Hij is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Three Peas.