De jongen en de walvis

Linde Faas

ISBN: 9789047711407 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 14,95

Een betoverend verhaal over een reusachtige vriendschap

Er was eens een jongen die graag alleen was.


Maar op een dag viel hij in slaap…


In droomachtige afbeeldingen vertelt Linde Faas het verhaal van een toevallig treffen tussen een jongen en een reuzenwalvis. Door deze ontmoeting komt de jongen erachter hoe fijn het is om:


iemand om mee te spelen


iemand om mee te ontdekken


iemand om zich mee te verwonderen


… een vriend te hebben.


Een prachtig, ontroerend prentenboek dat je doet verlangen het steeds opnieuw te lezen… en een vriend te hebben zoals de walvis.

De jongen en de walvis

Prentenboeken

Recensies

‘De uitstraling van de illustraties is krachtig en het kleurgebruik is sprookjesachtig mooi.’ – Holland Media Combinatie

‘Linde Faas vertelt dit ontroerende verhaal in droomachtige afbeeldingen’. – Boekenkrant

Over de auteur

Linde Faas studeerde cum laude af aan de kunstacademie van Breda. Ze werkt als animator van tekenfilms en als kunstenares, en internationaal als illustrator. Voor Lemniscaat illustreerde ze onder meer de boeken van Pieter Koolwijk over Vlo en Stiekel en Prutje, en de non-fictietitels Colafonteinen en spetterende verfbommen en Spuitende slagaders en overstromende fonteinen met Jesse Goossens. Na haar prentenboekendebuut Ik neem je mee verscheen eerder dit jaar De jongen en de walvis. studeerde cum laude af aan de kunstacademie van Breda. Ze werkt als animator van tekenfilms en als kunstenares, en internationaal als illustrator. Voor Lemniscaat illustreerde ze onder meer de boeken van Pieter Koolwijk over Vlo en Stiekel en Prutje, en de non-fictietitels Colafonteinen en spetterende verfbommen en Spuitende slagaders en overstromende fonteinen met Jesse Goossens. Na haar prentenboekendebuut Ik neem je mee verscheen eerder dit jaar De jongen en de walvis.