Dit of dat

Pippa Goodhart

ISBN: 9789047709701 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 14,95

Een kleurrijk kies- en kijkboek vol kunst

Stel je voor dat je in een enorm museum staat, met de mooiste, meest bijzondere en vrolijke voorwerpen die je kunt bedenken. En jij mag kiezen. Dat is Dit of dat?! Honderden voorwerpen staan er in dit prentenboek. En iedere pagina is er weer allerlei nieuws te ontdekken: hoe mensen wonen, spelen, zich kleden, reizen, noem maar op.
Draag je liever sandalen of slippers? Speel je liever met kaarten of een katapult? Reis je liever per boot of met een ballon? En kun je ook alle voorwerpen vinden waarnaar wordt gezocht?

Dit prachtige, kleurrijke boek nodigt kinderen uit om op iedere bladzijde een nieuwe keuze te maken – en dat kan elke keer een andere zijn. Wat wordt het: dit of dat? Met honderden afbeeldingen van fantastische voorwerpen uit het wereldberoemde British Museum.

Dit of dat

Lemniscaat voor beginners

‘Op deze manier kunnen de allerkleinsten al in aanraking komen met kunst.’ – Boek van de week op Libris.nl

Over de auteur

Pippa Goodhart heeft al honderden kinderboeken gepubliceerd, die haar onder meer een eredoctoraat aan de De Montfort Universiteit opleverden. Aan de Universiteit van Cambridge geeft ze cursussen prentenboeken schrijven en een beginnerscursus kinderboeken schrijven.