ISBN: 9789056373160 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 8,95
Vertaler(s): L.M. Niskos

Kartonuitgave van het verhaal over de trotse kip Dottie en haar eerste eieren

Dottie de kip is blij en trots. Voor de eerste keer heeft ze eieren gelegd. Ze vindt dat alle dieren moeten komen kijken. Maar niemand heeft tijd… Dan komt er een grote verrassing!

Lemniscaat voor beginners

Over de auteur

Julie Sykes (Kingston upon Thames) werkte na haar studie in Surrey als technicus in een laboratorium en daarna als lerares. Ze was als kind al gek op verhalen vertellen en lezen en gaat nog steeds nooit de deur uit zonder een boek bij zich te hebben.

Over de illustrator

Jane Chapman werd in 1970 geboren in Plymouth, Engeland. Ze studeerde aan de Kunstacademie en legde zich na haar studie toe op portretschilderen en het ontwerpen van knuffelbeesten. Sinds een aantal jaren houdt ze zich echter fulltime bezig met het illustreren van kinderboeken. Ze heeft inmiddels een groot aantal publicaties op haar naam staan.

Voor Lemniscaat maakte ze tot nu toe illustraties voor vier prentenboeken bij teksten van verschillende auteurs. Haar werk wordt getypeerd door warme kleuren en de tekeningen zitten vol grappige details. In de boeken staan steeds dieren centraal, die zij natuurgetrouw maar op geheel eigen wijze gestalte geeft.