Hallo Gruffalo!

Julia Donaldson & Axel Scheffler

ISBN: 9789047704409 | Uitvoering: Kartonboek | Prijs: € 5,95

Mijn eerste Gruffalo

Mijn eerste Gruffalo, de succesvolle serie waarmee kinderen over de hele wereld groot worden  met de Gruffalo, breidt ook uit in Nederland.

Al in de buggy kan uw kleinste in Hallo Gruffalo! kennismaken met dat verrukkelijke monster met zijn kleurrijke kenmerken:

Hij heeft oranje stekels,
een tong zwart als drop
en paarse stekels
van zijn staart tot zijn kop.

Hallo Gruffalo!

Gruffalo

Over de auteur

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.

Over de illustrator

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen.
Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.Hij is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Three Peas.