Het Buitengewone Beesten Boek

Yuval Zommer

ISBN: 9789047708780 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 16,95
Vertaler(s): Jesse Goossens

De opvolger van het succesvolle Het Bijzondere Beestjes Boek gaat over… beesten!

Het kleurrijke boek van Yuval Zommer over alles wat kriebelt en kruipt was in de zomer van 2016 een grote hit. Het Buitengewone Beesten Boek is een waardige opvolger, om thuis van te genieten of om mee door de dierentuin te lopen. Ontmoet allerlei grauwende, harige, wilde en wonderlijke beesten van over de hele wereld.

Waarom huilen wolven naar de maan? Kunnen hyena’s echt lachen? Waarom houden neushoorns van modder?

In dit boek vind je de antwoorden op deze vragen – en nog veel meer. Het barst van de vrolijke en verrassende feitjes over hoe wilde dieren eten, jagen en overleven.

Hoe laat een beest weten dat hij er is? Wist je dat een baviaan een ingebouwd zitkussen heeft? Is een beermarter een marter of een beer?

En natuurlijk geeft Zommer, net als in zijn vorige boek, verschillende zoekopdrachten, waardoor dit een echt leer-kijkdoe-speur-genietboek is.

Het Buitengewone Beesten Boek

Lemniscaat natuurlijk!

Recensies

‘Dit is echt zo’n boek wat je er steeds weer even bij pakt, om weer even te bladeren en lezen.’ – Biebmiepje

‘Kleurrijk kijk- en weetjesboek over niet alledaagse zoogdieren.’ – pluizuit.be**** in Kidsweek.

‘Zijn [Zommer] robuuste dierenfiguren munten uit in expressie en dynamiek.’ –  cuttingedge.be

Inkijkfragment

Over de auteur

Yuval Zommer studeerde aan het Royal College of Art in Londen. Hij werkte als creative director bij allerlei grote reclamebureaus – als een soort Don Draper dus! Bij Lemniscaat verschenen eerder van zijn hand Het Bijzondere Beestjes Boek, Het Buitengewone Beesten Boek, Het Zinderende Zee Boek en het vrolijke prentenboek De grot van Bruine Beer.