Mijn natuurspeurpakket

Eryl Nash & Hannah Tolson

ISBN: 9789047711209 | Uitvoering: Set | Prijs: € 14,95
Vertaler(s): Jesse Goossens

Word een echte natuurdetective met jouw eigen klembord, boek, poster en activiteitenbladen

Ga op pad en vergeet je klembord niet: daarin zitten je speurkaarten, een knutselboek, doebladen en een prachtige poster waarop je kunt afvinken wat je allemaal hebt ontdekt.


Of je nu een balkonnetje hebt of een megagazon voor je landhuis, met de tips in het  knutselboek kun je van jouw omgeving een dierenparadijs maken met vogel- en vlindervoederbakjes, hotels voor minibeestjes en een tuintje in je vensterbank.


Als een echte detective kun je vogels spotten van achter je raam, buiten een nachtnatuurwandeling maken en leer je hoe je een voetafdrukval kunt zetten om daarmee te ontdekken wie jouw tuin hebben bezocht.


Het klembord laat je waar je ook komt – ook in bos en park, op de hei of in de duinen – met nieuwe ogen naar de natuur om je heen kijken én ermee aan de slag gaan. Niet alleen kun je alle beestjes en plantjes herkennen en afvinken, maar je kunt ook afdrukken van schors of bladeren maken, je eigen natuurspeurkaart tekenen of een tien-minuten-trektocht houden.


Een heerlijk cadeau om te geven of te krijgen voor beginnende én doorgewinterde natuurliefhebbers.

Mijn natuurspeurpakket

Lemniscaat natuurlijk!

Recensies

‘Een echte aanrader om in de klas bij een thema over de natuur te gebruiken of om als ouder je kind cadeau te doen.’ – www.deklasvanjuflinda.nl

‘Niet ieder kind staat meteen te juichen om mee naar het bos te gaan als je als ouders lekker de natuur ingaat.  Dat gaat vanaf nu veranderen en ik denk dat het dan vaker andersom wordt en dat de kinderen zullen vragen om weer lekker hun speurpakket mee te kunnen nemen om het bos in te gaan.’ – Ineke van Nispen op www.libris.nl

‘Een ontzettend leuke en kleurrijke set om actief mee aan de slag te gaan!’ – Biebmiepje

Inkijkfragment

Over de auteur

Eryl Nash was redacteur voor uitgeverijen Templar, Little Tiger Press en Penguin, maar nam ontslag om voor zichzelf te beginnen. Nu schrijft en redigeert ze het liefst doe- en non-fictieboeken voor kinderen.

Over de illustrator

Hannah Tolson studeerde achtereenvolgens aan het Leeds College of Art en de Falmouth Universiteit waar ze cum laude afstudeerde in illustratie. Al tijdens haar studie publiceerde ze haar eerste prentenboek, waarmee ze hoge ogen gooide bij recensenten. Sindsdien is ze niet meer gestopt met illustreren.