Ik neem je mee

Linde Faas

ISBN: 9789047709213 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 14,95

Te mooi voor woorden!

Linde Faas, meesteres van de humoristische tekening, verbaast, verrast en betovert met haar eerste eigen prentenboek Ik neem je mee.


Een meisje komt met een ballon, tekenpapier en potloden de slaapkamer van een jongetje binnenlopen. Is hij net wakker? Houdt hij een pyjamadagje? Is hij ziek? Dat mag je helemaal zelf bedenken in dit woordeloze prentenboek… Laat je verbeeldingsvermogen je leiden, terwijl de kinderen de wereld worden overgedragen door de grote ballon en hun fantasie, langs tropische vogels en winterlandschappen vol pinguïns, door een kleurige onderwaterwereld en een van groen spetterend oerwoud, tot het tijd is om terug te keren naar de werkelijkheid.


Het boek leent zich tot het vertellen van talloze verhalen: over belevenissen en fantasie, over avonturen en vriendschap, over de magie van tekeningen – de mogelijkheden zijn oneindig.


Een magistraal prentenboek over de kracht van fantasie.

Ik neem je mee

Prentenboeken

Recensies

‘De cover van dit prentenboek is al een verhaal op zich. En als je het openslaat wordt het alleen maar beter.’ – in Kiddo

‘De lezer wordt net als de jongen meegezogen in een droomreis door een enorme kleurenpracht en dynamiek, en het enthousiasme van het meisje. […] Heerlijk boek om keer op keer te bekijken en een verhaal bij te verzinnen.’ – Inger Bos, NBD Biblion

‘Linde Faas, meesteres van de humoristische tekening, verbaast, verrast en betovert met haar eerste eigen prentenboek Ik neem je mee.’ – www.biebmiepje.nl’


‘Dit prentenboek vertelt niet één, niet twee, niet drie maar wel honderden verschillende verhalen…’ – www.oudersenzo.nl


‘Ik neem je mee’ is een prentenboek om nog lang te koesteren en voor altijd dicht bij je te houden.’ –
http://www.leesfeest.nl/boek/ik-neem-je-mee Over de auteur

Linde Faas studeerde cum laude af aan de kunstacademie van Breda. Ze werkt als animator van tekenfilms en als kunstenares, en internationaal als illustrator. Voor Lemniscaat illustreerde ze onder meer de boeken van Pieter Koolwijk over Vlo en Stiekel en Prutje, en de non-fictietitels Colafonteinen en spetterende verfbommen en Spuitende slagaders en overstromende fonteinen met Jesse Goossens. Na haar prentenboekendebuut Ik neem je mee verscheen eerder dit jaar De jongen en de walvis.

studeerde cum laude af aan de kunstacademie van Breda. Ze werkt als animator van tekenfilms en als kunstenares, en internationaal als illustrator. Voor Lemniscaat illustreerde ze onder meer de boeken van Pieter Koolwijk over Vlo en Stiekel en Prutje, en de non-fictietitels Colafonteinen en spetterende verfbommen en Spuitende slagaders en overstromende fonteinen met Jesse Goossens. Na haar prentenboekendebuut Ik neem je mee verscheen eerder dit jaar De jongen en de walvis.