Het is een boekje

Lane Smith

ISBN: 9789047704300 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 8,95
Vertaler(s): L.M. Niskos

De liefde voor boeken begint al in de luiers… (kartoneditie)

Het is een boek van Lane Smith vermurwde vorig jaar de harten van zelfs de meest verstokte beeldschermverslaafden. Aap leest een boek, en ezel – die praktisch leeft in de virtuele computerwereld – snapt er niets van…


Wat daaraan voorafging lezen we in Het is een boekje. Ezel en aap, nu beiden nog in de luiers, raken in een discussie verzeild. Aap zit lekker te lezen en ezel vraagt zich af wat hij in vredesnaam in zijn handen heeft:


Kun je erop kauwen?
Kun je ermee bouwen?
Kun je ermee bellen?
Nee. Je kunt het lezen!


Toepasselijk uitgebracht in kartonversie: voor alle baby’s én ouders die van boeken houden of daar nog van overtuigd moeten raken.

Het is een boekje

Prentenboeken

Inkijkfragment

Over de auteur

Lane Smith (Tulsa, 1959) is een succesvolle Amerikaanse illustrator van zowel zijn eigen boeken als van andere auteurs. Hij maakte onder andere de illustraties voor De reuzenperzik van Roald Dahl en was ook art director voor de verfilming van dit boek. Zijn eigen boeken John, Paul, George & Ben en Madam President staan allebei in de bestsellerlijst van de New York Times en de Publishers Weekly. Het is een boek is zijn eerste boek bij Lemniscaat.