Kan Dr.Proktor kerstmis redden?

Jo Nesbo & Georgien Overwater

ISBN: 9789047709961 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 16,95

Eindelijk! Een nieuwe, heerlijk humorvolle Dr. Proktor!

De verschrikkelijke zakenman Thrane heeft de rechten op het kerstfeest gekocht. Wie kerst wil vieren, moet eerst voor meer dan tienduizend kronen aan cadeautjes in een van zijn warenhuizen kopen. Miljoenen kinderen over de hele wereld lopen het risico nooit meer kerstcadeautjes te krijgen.

Dat klinkt als een taak voor doktor Proktor. Samen met Bulle en Lise gaat hij op zoek naar de Kerstman om het kerstfeest te redden. Alles wat ze nodig hebben is een slee, vliegende rendieren, wat tijdzeep en natuurlijk schetenpoeder…
Dat wordt weer een kolderiek, spannend en vrolijk avontuur. Laat dat maar aan doktor Proktor over!

Kan Dr.Proktor kerstmis redden?

Jeugd

Over de auteur

Jo Nesbø (Oslo, 1960) is de meest succesvolle thrillerauteur van Noorwegen. Hij won al diverse prijzen voor zijn romans, die in meer dan twintig talen worden uitgegeven. Naast schrijver is hij voormalig profvoetballer, beurshandelaar, componist, wereldreiziger en zanger van de Noorse rockband Di Derre. Bij Lemniscaat verschenen al vier boeken over Doktor Proktor.

Over de illustrator

Georgien Overwater (1958) studeerde aan de kunstacademie van Arnhem en illustreerde al veel kinderboeken in binnen- en buitenland. Voor Lemniscaat illustreerde ze de Dr. Proktor-boeken over doktor Proktor en Munkel Trog.