Het kind van de Gruffalo – magneetboek

Julia Donaldson & Axel Scheffler

ISBN: 9789047703976 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 16,95

Na De Gruffalo nu ook zijn kind in magneetversie: succes verzekerd!

Ieder kind kent de Gruffalo én het verhaal van het Gruffalokind dat op zoek gaat naar de Grote Vreselijke Muis. Wee de vader of moeder die het waagt niet tekstvast voor te lezen. Genadeloos straft het kroost dat af door letterlijk de woorden va Julia Donaldson te herhalen…

Diezelfde kinderen zullen genieten van de magneeteditie van dit boek. Met de klassieke personages van Axel Scheffler – van het Gruffalokind tot de muis – kunnen ze eindeloos spelletjes en puzzels doen, het verhaal naspelen, het hervertellen en naar hartelust veranderen… om uiteindelijk alle magneetjes eraf te halen en weer een nieuwe versie te bedenken.

Het kind van de Gruffalo – magneetboek

Gruffalo

Over de auteur

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.

Over de illustrator

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen.
Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.Hij is ambassadeur van de liefdadigheidsorganisatie Three Peas.