Lemniscaat speelprentenboek

Maria van Eeden

ISBN: 9789047705352 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 14,95

Een heerlijk prentenboek om urenlang in te kijken en te puzzelen, vol met tips voor spelletjes binnen en buiten

Het Lemniscaat Speelprentenboek is een prentenboek waarin op iedere bladzijde van alles te ontdekken valt en dat vol staat met tips voor spelletjes binnen en buiten. Het is een bewaarboek waar niet in getekend, geknipt of gescheurd wordt, maar dat keer op keer tevoorschijn gehaald kan worden om te kijken, te puzzelen en te spelen.


Ieder prentenboek opent een wereld van verwondering en ontdekking. En wat is er heerlijker dan spelen in die wereld? Maria van Eeden, kinderboekauteur en puzzelbedenker voor o.a. Rompompom en Maan Roos Vis, ontwikkelde de puzzels en verzamelde spelletjes. De puzzels sluiten naadloos aan op de ontwikkeling van kinderen in groep 1 en 2 – waardoor het boek ook op scholen is te gebruiken – en passen perfect bij de uiteenlopende stijlen en characters van al onze illustratoren.


Het Lemniscaat Speelprentenboek is een kleurenwaaier waarin vele Lemniscaatillustratoren acte-de-présence geven. Ideaal voor in de zomervakantie… en alle seizoenen daarna.

Lemniscaat speelprentenboek

Prentenboeken

Inkijkfragment

Over de auteur

Maria van Eeden (1945) heeft meer dan honderd kinderboeken op haar naam staan, waaronder Net als de vogels, Jona, of Hij-die-weggevlogen-is en Het land van de vrije prinses. Daarnaast ontwikkelde ze al tientallen jaren (taal)puzzels en leesmethodes voor onder meer Okki, Jippo, Taptoe, Rompompom en Maan roos vis.