Liefie, ik ben thuis!

Jarvis

ISBN: 9789047708148 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 14,95

Wat gebeurt er als een mol zijn bril kwijt is? Dan is het tijd om te lachen!

Morris Mol had die dag ERG hard gewerkt. Zijn voeten deden pijn en zijn ogen waren ZO moe… Hij wilde heel graag naar huis, naar mevrouw Molen de kinderen. Maar hij had een probleem. Morris kon zijn bril niet vinden… NERGENS! Gelukkig heeft Morris Mol een uitstekend richtingsgevoel.

Althans, dat denkt hij zelf. En dat gevoel brengt hem flink in de problemen, want elke keer als hij opduikt en denkt dat hij thuis is, bevindt hij zich ergens anders: bij de familie Konijn, bij de de Pinguïns op de zuidpool, in het moeras van de familie Krokodil… en niet iedereen is blij om hem te zien. Net als hij het op wil geven, vindt Morris de weg naar huis.

En dan blijkt zijn bril zich op een heel bijzonder plekje te bevinden. Volwassenen zullen grinniken bij de herkenning van het probleem van Mol en bij de extra grapjes die Jarvis in zijn boek heeft verstopt (zo heet het restaurant waar Morris werkt, onder de tirannie van een rat, Gordon Ratzy’s).

Kinderen zullen steeds opnieuw de reis met Morris willen maken en, samen met de kinderen van Morris, blij zijn dat hij toch weer veilig thuiskomt. Na Marcs Grote Gevaarlijke Tanden en Wat ging ik ook alweer doen? heeft Jarvis een nieuw hilarisch prentenboek gemaakt.

Liefie, ik ben thuis!

Prentenboeken

Over de auteur

Jarvis ontwierp platenhoezen, beschilderde kastelen, was de jongen die de cijfertjes van de bingo afriep en werkte als animatieregisseur voordat hij zich stortte op het maken van prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen eerder onder meer Sardes-Leespluimwinnaar Tropische Jopie, Wat ging ik ook alweer doen? en Marcs grote gevaarlijke tanden. ontwierp platenhoezen, beschilderde kastelen, was de jongen die de cijfertjes van de bingo afriep en werkte als animatieregisseur voordat hij zich stortte op het maken van prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen eerder onder meer Sardes-Leespluimwinnaar Tropische Jopie, Wat ging ik ook alweer doen? en Marcs grote gevaarlijke tanden.