Mag ik naast je zitten?

Sarah Weeks & Gita Varadarajan

ISBN: 9789047711087 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 15,95

Ravi is nogal vol van zichzelf. Op zijn school in India was hij immers de beste leerling, het lievelingetje van de leraren en een voorbeeld voor zijn klasgenoten. Maar al de eerste dag op zijn nieuwe school in Amerika komt hij erachter dat hij zijn ideeën over zichzelf moet herzien…


Joe woont al zijn hele leven in hetzelfde stadje, maar ook zijn schooljaar begint anders dan normaal: zijn vrienden zijn verhuisd en hij moet het alleen zien te redden, terwijl hij sociaal niet de handigste is. Dat zijn moeder in de schoolkantine werkt, helpt ook niet mee.


Ravi en Joe lijken in niks op elkaar – denken ze. Maar ze hebben al snel een gezamenlijke vijand, én een missie: om hun leven weer op de rails te krijgen.

Mag ik naast je zitten?

Jeugd

‘Een prachtig emotioneel verhaal, maar het gaat vooral ook over ieder in zijn of haar waarde laten.’ Ineke van Nispen, libris.nl

Over de auteur

Sarah Weeks is zangeres, liedjesschrijver en auteur van kinderboeken. Ze maakte liedjes voor de Amerikaanse Sesamstraat en verzorgt al jaren met veel succes optredens voor kinderen. De serie die ze schreef over de jongen Guy wordt binnenkort door Disney verfilmd. Ben zo terug is haar romandebuut bij Lemniscaat.

Over de auteur