Neushoorns eten geen pannenkoeken

Anna Kemp & Sara Ogilvie

ISBN: 9789047703952 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 14,95
Vertaler(s): L.M. Niskos

Een onweerstaanbaar grappig prentenboek

De ouders van Maartje hebben het altijd veel te druk. Ze luisteren nooit naar haar. 

Als Maartje hun op een dag vertelt dat er een grote paarse neushoorn binnen is komen lopen die een grote hap van haar pannenkoek heeft genomen, besteden ze er nauwelijks aandacht aan. Er zit niks anders op voor Maartje dan zelf met de neushoorn te gaan praten.

Maar dan horen haar ouders dat er écht een grote paarse neushoorn uit de dierentuin is verdwenen…

Na Honden doen niet aan ballet vertellen Anna Kemp en Sara Ogilvie opnieuw een uitgelaten speels verhaal waarin het onmogelijke mogelijk blijkt.

Neushoorns eten geen pannenkoeken

Prentenboeken

Recensies

‘Zou een klassieker kunnen worden.’ – de Volkskrant

Inkijkfragment

Kleurplaat

Over de auteur

Anna Kemp is afgestudeerd in de Franse literatuur. Honden doen niet aan ballet is haar debuut als prentenboekenschrijfster. Ze is van plan om de komende jaren haar onderzoek op het gebied van de Franse literatuur te combineren met het schrijven van kinderboeken.

Over de illustrator

Sara Ogilvie studeerde in Schotland af aan de kunstacademie. Vanaf het begin van haar carrière ontving ze belangrijke prijzen, en ze kreeg zelfs de opdracht om een kunstwerk te maken voor Nelson Mandela en de Engelse koningin. Bij Lemniscaat verschenen van haar tekenpen onder meer Neushoorns eten geen pannenkoeken, Verboden toegang, monstertuin en Zo zijn ouders.


www.saraogilvie.com