Wat ging ik ook alweer doen?

Jarvis

ISBN: 9789047708100 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 14,95
Vertaler(s): Jesse Goossens

Een magnifiek prentenboek over vergeetachtigheid… en wraak!

Wie kent het niet? Je loopt naar de keuken om iets te pakken… en je weet niet meer wat. Je gaat achter je computer zitten om… ja, om wat ook alweer? Bompa ging iets doen. Maar wat ook alweer? Hij wil niet echt laten merken dat hij het niet meer weet en daar maakt Aap vreselijk misbruik van.

Dit is Bompa.
Hij ging net iets doen…
… maar is vergeten wat.
‘Ehm… wat ging ik ook alweer doen?’
‘Volgens mij zei je dat je ondersteboven op een
eenwieler ging rijden,’ zei Aap.
‘O ja, dat was het. Nu weet ik het weer!’

Op deze manier worstelt Bompa met een neushoorn, zwemt hij tussen de krokodillen, pelt hij honderd bananen voor Aap en nog veel meer… tot hij doorheeft dat er een loopje met hem wordt genomen. En dan weet hij opeens weer wat hij ging doen!

Wat ging ik ook alweer doen?

Prentenboeken

Inkijkfragment

Over de auteur

Jarvis ontwierp platenhoezen, beschilderde kastelen, was de jongen die de cijfertjes van de bingo afriep en werkte als animatieregisseur voordat hij zich stortte op het maken van prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen eerder onder meer Sardes-Leespluimwinnaar Tropische Jopie, Wat ging ik ook alweer doen? en Marcs grote gevaarlijke tanden.

ontwierp platenhoezen, beschilderde kastelen, was de jongen die de cijfertjes van de bingo afriep en werkte als animatieregisseur voordat hij zich stortte op het maken van prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen eerder onder meer Sardes-Leespluimwinnaar Tropische Jopie, Wat ging ik ook alweer doen? en Marcs grote gevaarlijke tanden.