De presentatie van het nieuwe boek Als mama van huis is van Annette Herzog en Ingrid & Dieter Schubert is bij Kinderboekwinkel de Giraf in Dordrecht. 

Op zaterdagmiddag 23 maart (15.00 – 16.00) komen Ingrid en Dieter Schubert naar de Giraf. Ze zullen daar voorlezen uit hun nieuwste boek Als mama van huis is… Op de eerste dag van de Boekenweek (met thema Moeder de Vrouw) vertellen de Schuberts over de mama van het olifantje Tibula To. Kom gezellig langs bij De Giraf en ontmoet de Schuberts!

Over Als mama van huis is…
De moeder van het olifantje Tibula To is op reis, en niet voor even. Ze blijft wel tien dagen weg! Dat betekent tien keer wakker worden zonder mama, honderd keer niet met haar langs de bananenbomen wandelen en een miljoen keer niet wegduiken achter haar rug als zijn olifantantes hem plagen. Geen wonder dat Tibula To verdrietig is… Gelukkig ziet mama dezelfde maan als hij. Als hij nou eens bij de maan kon komen… dan kon hij vanaf daar naar mama zwaaien! De maan aan de hemel is ver weg, maar de weerspiegeling van de maan in het water binnen handbereik. Om daar te komen moet Tibula To wel leren zwemmen. Hij spattert, spettert, crawlt en peddelt. Zal het Tibula To lukken om mama te verrassen?

Een hartverwarmend voorleesverhaal van de makers van Moemf