Benieuwd welke prachtige titels er deze zomer gaan verschijnen? Met o.a. Mark JanssenLinde Faas, Matthew Quick, Tjibbe Veldkamp & Alice Hoogstad en nog veel meer! Klik dan snel hier.

Het wordt een spetterende zomer als het aan ons ligt. Een aanbieding met boeken om stuk voor stuk verliefd op te worden. Hier een greep uit al het moois.
De ontroerende vriendschap tussen een jongen en een walvis; een prachtig nieuw prentenboek van Linde Faas.

Mark Janssen verrast opnieuw vriend en vijand met Stop! Monsters! Wat een heerlijk boek!

Schemerwerelden, een serie prachtige volksverhalen uit Ierland en Engeland, onovertroffen naverteld door Kevin Crossley-Holland – bekend van Noorse mythen – en vertaald door Margaretha van Andel.

En dan nemen Tjibbe Veldkamp en Alice Hoogstad je mee in de avonturen van Eise die een enorm ei vindt, met zoals je van Tjibbe kunt verwachten: een verrassend slot.

Mag ik naast je zitten? is het kleine verhaal van in een vreemd land terechtkomen en daar je draai weten te vinden, geschreven door twee auteurs die weten waar ze het over hebben.

En ga zo maar door.

Een prachtige serie natuurboekjes voor de allerkleinsten, want we gaan allemaal de natuur in met onze kinderen, gewapend met een Lemniscaatboek natuurlijk!

En dan is er het boek waarvan je misschien denkt: wat is dat nou weer, Fantastische foto’s? Als je dat boek aan een kind cadeau doet, weet je zeker dat je tot in lengte van jaren de meest wonderlijke en verrassende foto’s voorgeschoteld krijgt. En iedereen die naar de beurs komt zij gewaarschuwd: wij hebben dit boek en een fototoestel bij ons!

En we gaan in deze aanbieding opnieuw een poging wagen om u verslaafd te maken aan de boeken van Matthew Quick, wetend dat de grootste successen vaak een langzame aanloop kennen, denk maar aan Harry Potter. Want wat een bijzondere auteur is Quick!

Tot slot natuurlijk De Gruffalo, die dit jaar 20 jaar is geworden. Hij duikt overal op in Nederland! Wij hebben, zoals u weet, een Gruffalo-pak dat u gratis bij ons kunt lenen voor een onvergetelijke Gruffalo-dag bij u in de boekhandel. Maar er is meer: onder andere een Gruffalo-tekenwedstrijd met scholen, met als onverbiddelijke prijs: de Gruffalo op bezoek.

Kortom: het wordt een spetterende zomer, weer of geen weer!