Zing mee met de vrolijkste Sinterklaasliedjes

Wat is nou leuker om in de stemming te komen – het liefst al maanden van tevoren – dan Sinterklaasliedjes zingen? Dat doen met een boek van Mark Janssen!
Van ‘Wie komt er alle jaren’, via ‘Hoor de wind waait door de bomen’ en ‘Hij komt, hij komt’, tot ‘Hoor wie klopt daar kinderen’ en ‘O, kom er eens kijken’ – het hele Sinterklaasverhaal in liedjes.
In de feestelijke prenten van Mark Janssen zien we hoe zeven kinderen, verkleed als sinterklaasjes en pietjes, proberen bij de échte Sint te komen. Maar op elke prent gaat er iets mis… dus je mag raden hoe ze er op de laatste prent uitzien.

ISBN: 9789047712213 | Uitvoering: Gebonden | Prijs: € 14,95

Luister op Spotify

Liever meezingen, of luisteren? Alle liedjes zijn gratis te beluisteren via de afspeellijst op Spotify.

Download de poster

Speciaal voor alle Sinterklaas-fans is een gratis poster te downloaden (max. formaat A0)!

Goed om te weten: de poster wordt direct in je download-map opgeslagen.

Kleuren maar!

Speciaal voor de Sint én alle kinderen die van kleuren houden maakte Mark Janssen deze kleurplaat.

Goed om te weten: de kleurplaat wordt direct in je download-map opgeslagen.

Cadeautjes geven was nog nooit zo leuk!

Om de Sint een handje te helpen bij het inpakken, ontwierp Mark deze cadeaulabels. Wil jij ze ook gebruiken? Print ze, knip ze uit en plak ze op – of print ze op stickerpapier!

Goed om te weten: het bestand met de labels wordt direct in je download-map opgeslagen.

Kinderen interviewen Mark Janssen

Wie is nou die maker van dat mooie boek? Speciaal voor het verschijnen van Sinterklaasliedjes gingen kinderen in gesprek met Mark. Wil je weten wat zijn favoriete Sinterklaasliedje is, en of hij nog steeds zijn schoen zet? Lees dan gauw het interview!

En als je dan nóg niet genoeg weet… Mark was ook te gast bij de Grote Vriendelijke Podcast. Maar daar stelden de grote mensen de vragen 😉

Tip voor de boekhandel

Speciaal voor in de boekhandel is er gedrukt materiaal beschikbaar, aan te vragen via promotie@lemniscaat.nl. Er zijn drie posters: eentje met de cover en twee binnenwerkplaten, van de grachtenpanden en de kinderen rondom Sinterklaas.

De poster met de boekhandelsplaat is als download beschikbaar (formaat t/m A0).